utorak, 30. kolovoza 2011.

Moj prvi post na prvom mom blogu

Do sada sam samo pratila, manje-više redovito ili neredovito neke blogove, a sada me "lupila" inspiracija da nakon nekog vremena promišljanja pokrenem i ja jedan.
Mislim pisati o mojoj svakodnevici, koja je vjerojatno uvelike slična svakodnevicama mnogo zaposlenih žena, o nekim stvarima koje su prošle prije nekog vremena, a još uvijek utječu na moj život.
Nešto postova sa fotkama i o kuhanju, šivanju i kreativnim idejama, pročitanim knjigama mada im premalo vremena posvećujem, a nadam se da ću ipak ispuniti svoje obećanje dato samoj sebi i odvojiti redovito vrijeme za moje interese.
Do sada je uvijek bio redoslijed prioriteta djeca, posao, kućanske obveze, suprug, obitelj/familija, a ja kao da ne postojim i pomalo sam prestala postojati kao osoba.
Zaboravih snove, želje, vlastite interese nevezane za posao i obitelj, užu i širu. I onda sam se "probudila" s pitanjem: "Tko sam ja? Što želim i kamo idem? Što kad me djeca ne budu više trebala 24/7?"
Možda ispisivanjem stranica o svojoj prošlosti i sadašnjosti pronađem i svoju budućnost. Mrvicu samosvojnosti u svakodnevici ispunjenoj obavljanju obiteljskih i inih obaveza.

1 komentar:

  1. Ako netko ima problema sa mononukleozom a želi se dodatno informirati, ja sam do korisnih informacija došla na ovom portalu - žljezdana groznica

    OdgovoriIzbriši