četvrtak, 30. kolovoza 2012.

30. 08.

Prošla je jedna godina otkako sam napisala prvi post na mom prvom blogu. Vele da se rođendan bloga treba obilježiti, pa se ja držim tog pravila. Pišem ovaj post u stvari ne znajući što bih točno bih li trebala napraviti nekakav rezime prošle godine ili si postaviti ciljeve za slijedeću godinu bloganja. Uglavnom, bilo je interesantno, objavila sam puno manje postova nego što sam mislila da ću objaviti. Odradila, vjerojatno, neke stvari koje ne bih završila da nisam imala namjeru to ovdje objaviti, a svejedno nisam pokazala jer nije bilo prilike za napraviti iole pristojne fotke. Nadam se da ću u slijedećih godinu dana imati još više toga za pokazati i da ću preko blogova upoznati još više interesantnih ljudi. Hvala svima koji me prate manje ili više povremeno i onima koji su svratili samo jedanput.

Broj komentara: 6:

 1. Čestitam. Prva godina je uvijek značajna (ah, izdržala sam, nisam zanemarila, ide mi), dok druge, barem ja, više posebno ne obilježavam ili slavim. A što se ciljeva tiče, nisu važni sve dok se čovjek zabavlja:)

  OdgovoriIzbriši
 2. sretan rođendan i još puno lijepih godina na blogu ti želim :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Čestitam ti prvi rođendan bloga ! I neka bude još puno lijepog blogo-druženja !

  OdgovoriIzbriši
 4. ...iako sa velikim zakašnjenjem (nije me dugo bilo pa se ispričavam) čestitam ti prvu godinu...i samo tako nastavi...lijepo je svratiti kod tebe i zadržati se... ;))

  OdgovoriIzbriši