utorak, 10. siječnja 2012.

nova godina

          Ušli smo u još jednu novu godinu, novih početaka, novih odluka, novih......
          Nemam osjećaj da je išta novo u mom životu. Isti suprug, djeca ista, posao isti, iste financijske gabule, garderoba ista, kile iste.
          Većina ih radi nekakve rezimee prošle godine, donose novogodišnje odluke..... Nit' znam što bih suvisloga o prošloj godini napisala, niti što bih u novoj bitno promijenila, napravila. Odnosno, znam neke stvari, ali za to bih trebala biti drugačija osoba od onog što jesam, a sebe promijeniti baš i nisam toliko spremna.
          Želja imam, ali nakon sinovljevog osmomjesečnog boravka u bolnici prije nekoliko godina, suprug i ja smo se odučili od planiranja svog života. Odrađujemo ono što se odraditi mora, a ostalo kako naiđe. O želji da mi djeca budu zdrava (tu ne mislim na viroze i slične smetnje) nema smisla uopće pisati jer se podrazumjeva.
          Želja prva: je da uspijemo nekako izorganizirati i isfinancirati boravak svih nas u Crikvenici u periodu kad bi stariji sin trebao biti na talasoterapijama. Mala šansa s obzirom na naše sadašnje prihode, a i pitanje suprugovog godišnjeg odmora u željenom terminu.
          Želja druga: renovacija kupaone, sređivanje sobice u kojoj je bila moja mama u spavaću sobu, a dnevne u pravu dnevnu sobu. Opet financije bljak.
          Želja treća: nova šivaća mašina jer ova koju posjedujem je godište mog supruga i uz tu jedan kutak za nju i sve što uz nju ide. Treći put - financije fuj.
          Želja četvrta i jedino ostvariva je suvisla kilaža moje malenkosti. Deseti dan ove godine i već drugi pokušaj :lol Možda ove godine budem dovoljno uporna pa nešto i bude od toga.
         

Nema komentara:

Objavi komentar