petak, 17. svibnja 2013.

frizure

        Prvo po sistemu "Usta moja hvalite me". S današnjim danom sam prešla 10000 pregleda mog bloga.
     
        A sada da malo hvalim i druge blogove. Već jedno vrijeme pratim, između ostalih, blogove hair romance o frizurama i  the smallthings blog  koji se bavi najviše frizurama, a pomalo šminkom i ostalim vezanim za izgled žene.
        Obzirom da sve žene imaju potrebu izgledati lijepo, a povremeno i posebno, interesantno mi je pogledati i pročitati o frizurama. Super mi je na tim blogovima što ima i tzv tutoriala (odnosno detaljne upute) kako napraviti frizure koje često izgledaju puno kompliciranije nego što je za napraviti.
        Uglavnom, neke frizure sam isprobala manje ili više uspješno, a jednu sam uspjela i pofotkati. Uz napomenu "Ne gledajte pozadinu!!!" jer nemam baš neko dobro mjesto, dobro rasvjetljeno u stanu gdje bih se sama mogla fotkati.

 

Broj komentara: 6:

 1. frizurica je super!! I bez obzira na pozadinu savrseno je. ;-)

  OdgovoriIzbriši
 2. Friz je baš super! oduvijek sam voljela raditi nešto s kosom, ali zadnjih godina sm se ulijenila. Jako mi se ovo sviđa.

  OdgovoriIzbriši
 3. Bellissima acconciatura di capelli!!!!

  OdgovoriIzbriši
 4. Super frizura! :D Ja namjeravam upisati neku školu za pravljenje frizura, tj. tečaj, pa tražim uokolo što se nudi. Vidim da ima dosta tih tečajeva a i dosta se toga može naučiti samo preko interneta.

  OdgovoriIzbriši